Eftermiddage med musik og sang

Menighedsplejen indbyder til musik og sang hver den 3. onsdag i måneden i Sognegården kl. 14.15 Her synges en del sange fra Højskolesangbogen samt de nye sange og salmer. Der hygges med en kop kaffe med brød. Mød op og vær med til at sætte præg på disse hyggelige musikalske eftermiddage.

Nogle gange vil der være en gæst med et foredrag eller en musikalsk aktivitet. Er der nogle af deltagerne, der har en oplevelse - måske fra en rejse - er man velkommen til at tage ordet.

Mød op og vær med til at sætte præg på disse hyggelige musikalske eftermiddage.

Det er gratis at deltage.

Del dette: