Bibelhistorier - Snapper

Sigurd fortæller bibelhistorier

'Sigurd fortæller Bibelhistorier' er hele seks udgivelser, hvor Sigurd Barrett fortæller Bibelhistorier. Det er Sigurds egen børnebibel og dvd med 24 bibelske fortællinger. Det er en CD med 26 helt nye sange og det er tre nodebøger: En sangbog, et korhæfte og en koralbog. 

Kernen i alle udgivelserne er Sigurd Barretts genfortælling af 24 centrale bibelske fortællinger målrettet børn og familier. På vanlig vis sker hans formidling af de vigtige beretninger og budskaber med stort engagement gennem musik, fortællinger og sammen med tøjdyr og dukker. 

www.sigurdsbibelhistorier.dk

Snapper giver inspiration til dåbsdagen

Snapper er en ny onlineklub for børn og familier, hvor man sammen med Snapper kan gå på opdagelse i kristendommne og kirken.

I en række små film stiller Snapper de spørgsmål, som ethvert nysgerrigt barn kunne finde på at stille. Hun viser på sin egen finurlige måde rundt i kirken og gør noget af det svære forståeligt for børneører og -øjne.

Som medlem af klubben får barnet hvert år en hilsen på dåbsdagen. Forældre, bedsteforældre og faddere får også en hilsen to uger før, der minder om dåbsdagen, så man husker at fejre den og med inspiration til, hvordan man kan gøre det.

www.snapperklubben.dk