Konfirmation

Konfirmandtilmelding til konfirmationsforberedelse og konfirmation  foregår digitalt via Folkekirken.dk og brug af NemID. Det er endnu ikke muligt at benytte MitID ved tilmelding. Konfirmationsforberedelsen for unge i Sct. Mortens Sogn begynder typisk i 7. klasse om efteråret med konfirmationsafholdelse i det efterfølgende forår:

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen. Du kan benytte den digitale tilmelding mellem 1. januar og 30. november året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse. Hvis du har brug for at tilmelde jeres barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte det lokale sogn. Besøg kirkens hjemmeside eller tag kontakt til kirkekontoret for at finde ud af, hvordan konfirmationsforberedelsen foregår lokalt. 

Hvis du ikke kan anvende NemID

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til konfirmation digitalt og ikke kan anvende NemID, kan du gøre som følger:

1. Vente til MitID er etableret i den digitale konfirmandtilmelding i løbet af efteråret. Sognet bliver informeret herom.

eller

2. Kontakte det sogn, hvor du ønsker konfirmationen skal ske, enten pr. telefon eller e-mail. Sognet kan indhente dit skriftlige samtykke på papir f.eks. ved et fysisk møde eller med alm. post.

                                 

Konfirmation i Sct. Mortens Kirke 2025:

Kobberbakkeskolen og friskoler : Søndag d. 13. april (Palmesøndag). 

 

Vor Frue Skole:        Lørdag d. 12. april (dagen før Palmesøndag). 

 

Konfirmation i Sct. Mortens Kirke 2026:

Vor Frue Skole:        Lørdag d. 2. maj 2026 

Skt. Jørgens Skole og friskoler:  lørdag 9. maj 2026

 

Konfirmation i Sct. Mortens Kirke 2027:

Vor Frue Skole : lørdag 1. maj 2027

Skt. Jørgens Skole og friskoler: lørdag 8. maj 2027

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

 

Skriv tekst her